Steelport Maastricht biedt je de kans om te solliciteren bij acht bedrijven tegelijk. En dat zijn niet de eerste de beste bedrijven: Feijen Service Centre, Laura Metaal, Maasstaal, Multisteel Service Centre, Steel Solutions, Tata Steel, Vogten Staal en Zuid-Nederlandse Buizen bv.

 

Hier werken dagelijks zo’n 1.000 mensen om klantenorders exact volgens specificaties af te leveren. Al deze bedrijven hebben veel geïnnoveerd op de arbeidsplek. Het werk is schoon, veilig en veel minder fysiek zwaar geworden. Er wordt veel gewerkt met robots en sommige processen zijn zelfs volautomatisch. Orderprocessen zijn online inzichtelijk en dit maakt dat bestellingen vanaf begin tot eind gevolgd kunnen worden.

 

Er wordt onder meer beroep gedaan op je sociale vaardigheden, kennis en verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, er is ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarvoor zijn opleidingstrajecten gestart met o.a. Leeuwenborgh. Dit maakt de bedrijven in Steelport tot een boeiende werkomgeving met volop kansen. 

Ook meewerken in
de industrie van de toekomst?

Bekijk hier de vacatures bij de acht bedrijven van Steelport Maastricht.